Održane XXII. Rasprave o turizmu na temu "Turistički prihvatni kapacitet kao upravljački alat u destinacijskom menadžmentu"
Vidi galeriju  
11.3.2024.

Održane XXII. Rasprave o turizmu na temu "Turistički prihvatni kapacitet kao upravljački alat u destinacijskom menadžmentu"

U petak, 8. Ožujka 2024, održane su XXII. Rasprave o turizmu na temu "Turistički prihvatni kapacitet kao upravljački alat u destinacijskom menadžmentu" u kongresnoj dvorani hotela Valamar Lacroma Dubrovnik. Rasprave su organizirali Institut za turizam, HKD Napredak, Grad Dubrovnik i Libertas međunarodno sveučilište.

 

Uvodničari su bili Damir Krešić (Institut za turizam, ravnatelj) i Milan Perić (Libertas međunarodno sveučilište, predavač), dok je moderator Rasprava bila Izidora Marković Vukadin (Institut za turizam, viša znanstvena suradnica), a panelisti Mato Franković (Grad Dubrovnik, gradonačelnik), Neven Ivandić (Institut za turizam, viši znanstveni suradnik), Ivan Maslać (HKD Napredak - Dubrovnik, predsjednik), Nikolina Trojić (Libertas međunarodno sveučilište, predavačica).

 

Više o panelu možete pročitati na sljedećoj poveznici: https://dubrovackidnevnik.net.hr/vijesti/grad/tribina-o-gorucoj-temi-u-dubrovniku-frankovic-gotova-je-studija-nosivog-kapaciteta-i-turisti-i-gradani-misle-jednako-znamo-u-kojem-smjeru-treba-ici